Maj 2022

Nærvær og eftertænksomhed i Roskilde

Med et arrangement for forældre til børn med særlige behov, deltog Kristelig Handicapforening i Himmelske Dage i Kr. Himmelfartsferien

En god flok på 40 deltagere lagde vejen forbi, da Kristelig Handicapforening fredag d.27. maj til Himmelske Dage inviterede indenfor på Skt. Josefs Skole i Roskilde, under overskriften “Når dit barn har særlige behov”.

Annette Due Madsen havde ordet og talte, som hun har gjort før i Kristelig Handicapforening, om sorgen, tabet og det hårde arbejde, som ofte følger med, når man er forælder til et barn med særlige behov. Hun berørte også skyld, skam og de dilemmafyldte valg, man kan stå i på sit barns vegne, ligesom hun talte om at være en god forælder for de søskende, som ingen “særlige” behov har.

“Annette skabte på sin sædvanlige favnende facon et rum for ro, hjertevarme og refleksion. Det er tiltrængt i de fleste familier, hvor særlige behov skal tilgodeses. I modsætning til arrangementer i Kristelig Handicapforenings eget regi, kendte jeg ikke mange af de fremmødte. Men jeg mærkede, at der var interesse og lydhørhed,” siger landsleder Tove Søgaard, der optrådte som vært og Kristelig Handicapforenings repræsentant ved arrangementet.