Grønnegade 3
6580 Vamdrup
Tlf.: 2452 8998

knud(at)sydhjornet.dk

www.sydhjornet.dk 

Leder:
Knud Dideriksen
28552411

Oprettet: 2012 

Lejligheder: 13


Bofællesskabet Sydhjørnet er beliggende i Vamdrup, 15 km sydvest for Kolding. Det er centralt beliggende i gåafstand til togstationen og på en stor naturskøn grund.

Bofællesskabet henvender sig til voksne mennesker med en hjerneskade eller en diagnose inden for autismespektret – eller en lignende udviklingsforstyrrelse.

Beboerne har forskellige udfordringer og behov, men fælles for dem er, at de trives med struktur i hverdagen og med støttepersoner omkring sig.

Beboerne har alle forskellige aktiviteter i hverdagen. Nogle er i gang med STU (Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). Andre arbejder på et værksted, en gård, i kirken, på kirkegården, som pedelmedhjælper eller andet.

Det kristne livs- og menneskesyn kommer til udtryk i det daglige samvær, men også gennem aftenandagt og bøn i forbindelse med måltiderne, ligesom der er tilbud om at komme i kirke.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.