Nørrevænget 1
7480 Vildbjerg
97 13 34 59
soljl(at)diakon.dk

www.solglimt-vildbjerg.dk

Ledere:
Else Marie og Jan Lavdal-Pedersen

Oprettet:1988

Lejligheder: 23


Solglimt ligger i Vildbjerg og er et bofællesskab for 14 beboere. 10 af lejlighederne ligger i hovedbygningen, 4 på den anden side af vejen, og der er tilknyttet to borgere, som bor i egen lejlighed i Vildbjerg.

I bofællesskabet er der blandt andet musikrum, værkstedsrum og motionscykler, og udenfor er der en kreativ plads med hængekøjer, gynger, trampoliner, drivhus, bålsted og mulighed for at have egen køkkenhave.

Beboerne på Solglimt er mellem 22 og 71 år, og fælles for dem alle er, at de har et psykisk støttebehov.

De fleste af beboerne har en hverdag ude af huset i beskæftigelse på jobværksted, på landet eller er i arbejde med støtte.

I fritiden går nogle af beboerne til svømning og idræt, og ellers er der kreative aftner, musikaftner og husmøder. Nogen af beboerne går også på aftenskole, og der er mulighed for at deltage i gudstjenester og møder i missionshuset.

Solglimt har også en vennekreds, som arrangerer for eksemel herre/dame-aften, bowling, udflugter, fastelavnsfest og sangaften.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.