Bliv en del af Kristelig Handicapforening

I over 40 år har Kristelig Handicapforening arbejdet for at skabe bedre vilkår for handicappede. Dette havde aldrig været muligt uden foreningens mange medlemmer!

Som medlem er du med til, at give Kristelig Handicapforening en stærkere stemme i kirken og samfundet, og du støtter vores arbejder for at bygge bofællesskaber og fællesskaber i hele Danmark. I dag er vi omkring 1200 medlemmer, som står sammen om sagen.

Som medlem modtager du KH-bladet 4 gange om året. Et medlemskab koster 250 kr. årligt for enkeltpersoner og 400 kr. for par.

Kirker og foreninger er også meget velkomne som medlemmer af Kristelig Handicapforening. Det koster 400 kr. årligt. Vi tager en snak med hver enkelt kirke eller forening ved indmeldelse og hører, hvad der ønskes af materialer udover KH-bladet.

Når du har udfyldt og afsendt formularen nedenfor og set “Tak for din indmeldelse i KH” på skærmen, er du medlem af KH. Du vil efterfølgende få tilsendt en velkomstpakke, med blandt andet info om kontingentbetaling. 

Dobbeltmedlemskab

Kristelig Handicapforening er medlem af foreningen Lev som tilsluttet forening. Derfor kan vi tilbyde medlemmer af Kristelig Handicapforening at blive medlem af Forening Lev for kun 150kr om året. Du kan læse mere om, hvad du får ud at et medlemskab hos Lev her. Du melder dig ind på Levs hjemmeside lev.dk/blivmedlem