Thorsvej 71
7500 Holstebro
97 48 58 92
mogens.jacobsen(at)holstebro.dk

www.asperger-holstebro.dk

Leder: Mogens Jacobsen

Oprettet: 2003. Udvidet 2014.

Lejligheder: 13


Frøjkgården ligger i Holstebro og har plads til 13 beboere. Målgruppen er mennesker med udviklingsforstyrrelser indenfor austimespekteret, fx Aspergers syndrom.

Bofællesskabet ligger i naturskønne omgivelser med kort afstand til søer, bæk og grønne områder – og alligevel tæt på byens centrum. Bybussen holder lige ved døren.

Frøjkgården består af 13 selvstændige 2-rums lejligheder, der hver indeholder stue med te-køkken, soveværelse og eget badeværelse. Lejlighederne er på ca. 40 m2. I fællesarealerne findes der 3 køkkener, flere aktivitetsrum, vaskerum og dagligstue. Der er fri adgang til fælles computer.

Frøjkgårdens indretning er designet til målgruppens behov, så der er rig mulighed for at veksle mellem privatliv i egen lejlighed og fælles aktiviteter i fællesarealerne.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.