Forældrenetværk: Autisme og Tro  (OBS! Nu både i Vest og Østdanmark 😃💥)

Har du et barn med en diagnose inden for autismespektret, så er Forældrenetværk: Autisme og Tro måske noget for dig.

Netværket er startet op i et samarbejde mellem Kristelig Handicapforening og to forældrepar: Mirjam og Daniel Kristiansen samt Helle og Klaus Hebsgaard. Sammen med landsleder i Kristelig Handicapforening, Tove Søgaard, udgør de styregruppen bag netværket. Har du idéer eller ønsker til styregruppen kontakt da Tove Søgaard på tove(at)k-h.d eller tlf. 30 66 40 84.

Netværket blev startet op på et fællesmøde lørdag den 8. september 2018 og er i første omgang tænkt som et fællesskab, hvor man kan udveksle erfaringer og møde ligestillede. På sigt bliver der måske stemning og mulighed for at tage initiativer til arrangementer, udvikling af materiale m.m.

På opstartsmødet blev facebookgruppen “Forældrenetværk: autisme og tro” introduceret som en fælles platform for sparring, erfaringsdeling og fællesskab. Her er alle forældre i målgruppen velkomne.

»Find facebook-gruppen “Forældrenetværk: autisme og tro” her

Mange forældre valgte desuden at blive medlem i en mindre gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden bedre at kende. I det lille netværk er der også mulighed for eksempelvis at mødes i et hjem eller tage på udflugt. Det er helt op til det enkelte netværk.

Er du forælder til et barn med en autismediagnose, og vil du gerne høre mere, eller kunne du tænke dig, at blive en del af et lille netværk, så giv os et kald på tlf. 87 41 01 38 eller send en mail til info@k-h.dk.

» Der arbejdes på en dato for næste netværkssamling i Forældrenetværk Vest

OBS! Nyt Forældrenetværk: Autisme og Tro (Øst) – for alle i Østdanmark. Opstart d.18. april i København

» Opstart Forældrenetværk Øst – læs og mere og tilmeld dig d.5. septmeber

Forældrecafé

Forældre der tager med deres børn eller besøger dem på Haderup Bibelcamping – med hjerte, mund og hænder eller på Frøfestival, har mulighed for at besøge Kristelig Handicapforenings forældrecafé – et tilbud som bliver programsat en eller flere af de dage, som arrangementerne strækker sig over.

Her vil der som regel være et kort oplæg, hvorefter der mulighed for erfaringsudveksling, sparring og hyggelig snak. Der vil som regel være aktiviteter, der optager barnet eller den unge, imens der er forældrecafé.

 

Årsmøde

Kristelig Handicapforenings generalforsamling/årsmøde, der hvert år afholdes i første kvartal, er for alle og ikke mindst pårørende er hjerteligt velkomne.

Fra foreningens side er håbet, at den årlige generalforsamling/årsmøde må være den lejlighed, hvor alle de forskellige grupper i foreningen mødes – beboere, ansatte, pårørende og venner.

Der gøres hvert år meget ud af at finde en oplægsholder, som appellerer bredt og som således kan samle på tværs i foreningen.

Vel mødt!

»Læs om Årsmøde 2020