Velkommen til lodseddelkoordinatorens værktøjskasse

Vi håber, du her kan finde nogle ting, som kan hjælpe dig i rekrutteringen af sælgere.
Er der noget, der mangler, er du altid velkommen til at komme med forslag på info@k-h.dk

Download, rediger og print!

Materialet ligger klar til at blive downloadet og printet. Alle filerne er lavet i word, så du nemt kan rette dem til. Dog er det kun de markerede lysegule områder du kan rette. Resten er standard og kan ikke rettes eller slettes.

Klik på billedet på den fil, du ønsker at downloade – og den hentes straks ned på din computer.

OBS: Lodseddelsalget er forlænget med en måned i 2020 i forhold til tidligere år – så salgsperioden er fra den 15. marts – 15. juni 

1a Sælgerbrev

Sælgerbrevet er et brev til alle som sælger for jer, hvor de får en tak, praktiske oplysninger og lidt tips og ideer til hvordan de kan gribe opgaven an.

Brevet kan I let redigere med jeres egne oplysninger og praktiske informationer.

1b Sælgerens afregningsskema

Sammen med sælgerbrevet kan I vedlægge et afregningsskema. Dette kan gøre det lettere for jer at have overblik over, hvor mange lodsedler sælgeren har solgt, hvor mange lodsedler de skal sende retur til jer samt overførslen ved salgets afslutning.

Denne kan bruges til både enkeltsælgere, klubber, skoler m.fl.

 

2 Sælgerskema

Skab overblik over jeres sælgere, og hvem I har udleveret til i skemaet.

I kan både skrive direkte i det på computeren eller printe det ud.

Skemaet kan I også sende til jeres skoler, foreninger og andre større grupper, som sælger for jer, så de let og nemt kan noterer deres noter og returnere dem til jer.

 

3 A4 plakat til rekruttering

Print plakaten ud og hæng den op på opslagstavlen i den lokale brugs, i missionshuset eller i fodboldklubben.

I kan også bruge plakaten som et brev, I sender til jeres netværk og ovenstående steder.

 

 

4 Flyers til rekruttering

Print jeres egne flyers på få minutter. Oplagte til at aflevere til jeres netværk, til foreninger og andre i jeres lokalmiljø.

 

 

5 Rekrutteringsflyer til skoler

Ring ud til skolerne og tag en snak med dem og send dem efterfølgende brevet med information om salget. Mange 7. og 8. klasser har tradition for at tage på skoletur, hvor de gerne samler penge ind via lodseddelsalg eller andet.

 

6 Rekrutteringsflyer til efterskoler

Kontakt jeres omkringliggende efterskoler og tag en snak om et samarbejde. Tilbyd evt. at holde et foredrag, inden de skal i gang med salget, hvor I fortæller om jeres arbejde, om at have et handicap, og hvad det betyder, at vi alle er værdifulde og elskede.

Lad dem også gerne tænke ud af boksen omkring, hvordan de kan samle ind. Fx er det oplagt, at de sælger i forbindelse med deres musicalturne.

 

7 Rekrutteringsflyer til klubber

Kontakt jeres omkringliggende klubber – børne-, junior- og teenklubber eller de lokale sportsklubber.

Mange klubber har ikke særlig mange midler, og en bonus kan være det, der gør at de i år får råd til et nyt bordfodboldbord eller nye krea redskaber.

 

8 Sælgerbrev til efterskoler

Dette sælgerbrev er et brev til alle efterskoler, som sælger for jer, hvor de får en tak, praktiske oplysninger og lidt tips og ideer til, hvordan de kan gribe opgaven an.

Brevet kan du let redigere med jeres egne oplysninger og praktiske informationer.

9 Sælgerbrev til skoler

Dette sælgerbrev er et brev til alle skoler, som sælger for jer, hvor de får en tak, praktiske oplysninger og lidt tips og ideer til, hvordan de kan gribe opgaven an.

Brevet kan du let redigere med jeres egne oplysninger og praktiske informationer.

 

 

10 MobilePay skilte

I dag er der mange, som ikke længere har kontanter på sig. Derfor er det en god idé for sælgerne at have MobilePay som betalingsmulighed.

Læs mere i din koordinatorguide om, hvordan det fungerer.