Frødalen 5
2630 Høje-Taastrup
43300070

sikker(at)trehuse.dk

www.trehuse.dk

Leder: Jette Nørgaard Rosenkrantz

Oprettet: 2012

Lejligheder: 12


De første beboere på TreHusE flyttede ind i april 2012, og i bofællesskabet bor nu 12 mennesker mellem 20 og 40 år. Beboernes individuelle behov for støtte og pleje er forskellige. Nogle har et stort behov for personlig pleje og andre har primært brug for socialpædagogisk støtte. Fælles for de to grupper er, at alle har behov for hjælp og træning i at klare hverdagen og til at indgå i sociale relationer. Alle beboere er i dagtilbud hver dag og har en hjemmedag.

Bofællesskabet rummer 12 lejligheder, der består af stue, soveværelse og badeværelse samt fællesarealer. De 12 lejligheder er placeret i to separate huse, der er bundet sammen af et fælleshus med opholdsrum, køkken og servicearealer.

Det er et mål for bofællesskabet, at hverdagen skal afspejle det kristne menneskesyn, hvor hvert eneste menneske har sit eget umistelige værd. Vi går derfor i kirke om søndagen og har daglige andagter.

TreHusE er et hjem med alt, hvad det indebærer. I hverdagen vægtes samvær og nærvær, hygge og grin, musik og film, fælles oplevelser og ture, ligesom beboerne deltager i forskellige fritidstilbud uden for huset.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.