Bliv fastgiver: Opret giveraftale eller gavebrev

 

 


At modtage faste gaver har en enorm betydning for Kristelig Handicapforening, og de visioner vi kan have for fremtiden. Vi er en frivillig forening, som lever af den støtte, vi modtager fra medlemmer og venner af foreningen.

Faste gaver kan gives enten i form af en giveraftale (med oprettelse i Betalingsservice) eller et gavebrev.

Gavebrev

Et gavebrev er en ordning, hvor man aftaler at give et fast beløb eller en fast procentdel af sin indtægt i mindst 10 år. Gavebreve har stor værdi for Kristelig Handicapforening, da det giver den størst mulige stabilitet i indtægterne.

Fordelen for dig er, at du efter oprettelsen af et gavebrev fortsat har fradragsret for almindelige gaver på op til 17.000 kr. Fradraget for gavebreve kan udgøre op til 15% af din bruttoindkomst. Alle kan dog uanset indkomst få fradrag for 15.000 kr. for gavebreve.

»Læs de aktuelle fradragsregler 

Ønsker du at oprette et gavebrev, skal du klikke på nedenstående link, udfylde og sende formularen. Herefter sender vi et gavebrev til underskrift med NemID. Ønsker du at oprette en Betalingsservice-aftale, sender vi desuden et link til Nets, hvor dette kan gøres let og sikkert.

Giveraftale med Betalingsservice

Ønsker du at oprette faste indbetalinger til Kristelig Handicapforening via Betalingsservice, skal du klikke på nedenstående link, udfylde og sende formularen. Herefter modtager du et link til Nets, hvor dine betalinger let og sikkert kan oprettes i Betalingsservice.

OBS. Denne aftale kan du stoppe igen, når du ønsker det.