Hvamvej 105, Hvam
9620 Aalestrup
87 76 90 00
birtheroesdahl@hjertebo.dk

www.hjertebo.dk

Leder: Birthe Roesdahl

Oprettet: 2012
Udvidet: 2017

Lejligheder: 15


Hjertebo ligger i landsbyen Hvam nord for Viborg og indeholder 15 selvstændige lejligheder, der er kombineret med fællesrum indenfor og grønne arealer udenfor.

Der er spisestue, dagligstuer og fælles køkken. Derudover har vi også, efter en udvidelse i 2017, fået en aktivitetssal, to sanserum og et mødelokale.

Der bor 15 voksne, som alle har en psykisk og/ eller fysisk funktionsnedsættelse. Man skal være 18 år for at kunne flytte ind på Hjertebo.

Der er altid personale på Hjertebo og nattevagten holder sig vågen, det er med til at skabe tryghed døgnet rundt.

Alle beboere er afsted på arbejde/aktivitetstilbud i dagtimerne.  Når vi er hjemme er hverdagen fyldt af glæde, samvær, aktiviteter, hygge og hver dag hjælpes beboere og personale ad med madlavning, borddækning og oprydning.

Af andre faste aktiviteter kan nævnes sangaften, spilleaften, beboermøder, og bibelklub. Der er tilbud om at komme i kirke om søndagen.

Kerneværdierne på Hjertebo er: Nærvær og omsorg, selvbestemmelse og medinddragelse, værdighed og hjerterum.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.