Rugvænget 60
8643 Ans
86 88 86 28
linda(at)kernehuset-ans.dk

www.kernehuset-ans.dk

Leder: Linda Arnbjerg

Oprettet: 2004

Lejligheder: 12


Kernehuset ligger i udkanten af Ans by med udsigt til Tange sø.

Bofællesskabet Kernehuset består af 12 lejligheder, der indeholder stue med lille køkkenafdeling, soveværelse og stort badeværelse. Lejlighederne er på 35 m2 og har egen terrasse. I Kernehusets fællesareal er der blandt andet køkken, bryggers, spisestue, stue og servicerum.

Kernehuset er et bofællesskab for fysisk og/eller psykisk funktionshæmmede voksne fra 18 år. Der er stor forskel på beboernes støttebehov, idet nogle har behov for støtte i forhold til deres fysiske handicap, mens andre har det på deres psykiske handicap.

Beboerne er alle på arbejde i dagtimerne, derudover deltager flere i forskellige fritidsaktiviteter, såsom ungdomsarbejde, motion og aftenskole.

Huset har et aktivitetsudvalg, der tilrettelægger forskellige aktiviteter i hverdagen og i weekenderne.

Kernehuset har et dejlig stort og vigtigt netværk, herunder pårørende, venner, kirkelige foreninger, vennekredsen, naboer, arbejdssteder samt KH og øvrige KH-bofællesskaber.


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.