Nyt bofællesskab i Storkøbenhavn på vej

Før et nyt bofællesskab kan åbne dørene, ligger mange års ildsjæle-arbejde..

I starten af 2016 blev de første spæde skridt taget til et nyt KH-bofællesskab i Storkøbenhavn. Primo 2018 blev der nedsat en bestyrelse, som mødes jævnligt, som arbejder målrettet på at finde den helt rigtige placering og rejse den fornødne økonomi.

Bestyrelsen: Bagerst fra venstre: Henrik Hansen, Kjeld Pedersen, Kim Lippert. Forrest fra venstre: Elsbeth Sørensen, Jette La Bianca, Marianne Rønne Rasmussen. Ikke til stede: Michael Alstrøm. Foto: Tove Søgaard.

Læs mødereferaterne her:

»November 2018

»Oktober 2019

ȁrsberetning 2020

ȁrsberetning 2021

Vil du gerne støtte op om det nye bofællesskab, eller ønsker du at blive skrevet op/skrive en anden på interesselisten til det nye bofællesskab i Storkøbenhavn, så kontakt Kristelig Handicapforenings landsleder Tove Søgaard på tlf. 30 66 40 84 eller tove(at)k-h.dk.

»Læs artikel om bofællesskabet i Storkøbenhavn

Hvis du gerne vil have de sidste nyheder om udviklingen i arbejdet med Bofællesskabet Storkøbenhavn, så følg folkene bag i gruppen “Bofællesskabet Storkøbenhavn” på Facebook. Der sker hele tiden noget…

 

 

 

 


Er du pårørende til et menneske med udviklingshandicap, som ønsker en lejlighed i et af bofællesskaberne tilknyttet Kristelig Handicapforenings, så kontakt landsleder Tove Søgaard på tove@k-h.dk eller tlf. 30 66 40 84 for en plads på interesselisten – den centrale oversigt over potentielt kommende beboere.