September 2020

Perler i jubilæumsgave

Perlerekord-indehaveren, Michael Hansen, gav “sit” bofællesskab, Heragården, en flot gave til 15-års jubilæet forleden.

Tidligere leder af Heragården, Preben Nedergaard (tv) og nuværende leder Daniel Laugesen på hver sin side af jubilæums-billedet fra Michael Hansen. Indsendt foto

Af Christina Brorson

Der var postet masser af timer og kærlighed i den mest spektaklære jubilæumsgave til Heragården, da bofællesskabet torsdag d.20. august kunne fejre 15-års jubilæum.

Michael Hansen, der for to år siden slog verdensrekorden i antal perler lagt af én person på ét år, havde igen sat sig ned for at lægge perler. Denne gang til et stort billede med motiver af og fra Heragården, som han i mange år har fået bostøtte fra. Et halvt års arbejde og 104.000 perler ligger i jubilæumsgaven, som er lavet, imens Michael også har passet sit fleksjob som altmuligmand i Sportscenter Herning.

Selvom giveren var syg på selve jubilæumsdagen, blev perlebilledet hængt op med stor opmærksomhed fra blandt andet Herning Folkeblad, der skrev meget om Michael, da han slog verdensrekord med det gigantiske billede, der i dag hænger i Herning Sportscenter.

At give noget tilbage

Tidligere leder af Heragården, Preben Nedergaard, havde som tidligere hjulpet Michael Hansen med at finde motiver og sætte perleskabelonen op til jubilæumsbilledet. Sammen med nuværende leder, Daniel Laugesen, og Michaels kontaktperson, Birthe Larsen, var han med i Heragårdens modtagelseskomité, der hængte billedet på væggen i bofællesskabets spisesal.

“Med billedet vil Michael vise sin taknemlighed til Heragården. Han har fået så meget herfra. Nu vil han give noget tilbage, siger han. Det betyder meget for os. Vi håber, at alle som er i kontakt med Heragården, får noget værdifuldt med,” siger Daniel Laugesen.