Februar 2020

Ny leder ansat på bofællesskabet Trehuse

Pressemeddelelse udsendt fra Trehuse d.2.februar 2020: 

Bofællesskabet Trehuse, som ligger i Taastrup, har pr. 1. marts ansat Jette Nørgaard Rosenkrantz leder.

”Vi har søgt og fået en erfaren leder, som vi er fuldt overbevist om, vil kunne videreføre det gode daglige arbejde, der foregår på TreHusE, men også udvikle stedet og medarbejderne til værdi for beboerne”, understøttet af vores kristne værdier, siger formand for bestyrelsen Hermann Christensen og uddyber:

Jette Rosenkrantz

“Jette har de ledelsesmæssige, faglige som personlige egenskaber, som vi har lagt vægt på ved ansættelsen, og hun deler det kristne værdisæt.”

Jette kommer fra en stilling som leder af Kirkens Korshærs Varmestue og Botilbud i Helsingør. Hun har tidligere været Faglig leder på Blå Kors’ Bo- og behandlingshjem i Humlebæk og kender fra flere stillinger til det voksenpædagogiske område. Jette Nørgaard Rosenkrantz er ansat ud fra ledelsesmæssige, faglige som personlige egenskaber.

Jette er uddannet pædagog. Hun har desuden en 4-årig uddannelse som Eksamineret Psykoterapeut, en 1-årig efteruddannelse i Kognitiv adfærds terapi og en Diplomuddannelse i Ledelse.

For yderligere oplysninger kan formand for bestyrelsen Hermann Christensen kontaktes på mobil 6171 6808 eller mail hermann.c@mail.dk.