August 2017

Bibelcamping med god tid og nærvær

Af Tove Søgaard

Den 29. juli, over middag, begyndte der at kommer nye campister til Jens Jensens Anlæg i Haderup.

Gensynsglæden var stor, og der var forventning til, at de kommende dage ville blive fyldt med sang, fortællinger fra Bibelen, kreativitet, hyggeligt samvær og meget andet godt.

I år var det femte gang, der blev afholdt “Bibelcamping med hjerte, mund og hænder” i Haderup. Flere af deltagerne har været med alle fem gange, og det er tydeligt, at det nogle dage, som alle nyder. Samværet med hinanden er i højsædet, og der er tid og ro til hygge – og også godt gang i den.

Til søndagens Gudstjeneste var der 140 deltagere, og sognepræst Orla Villekjær var på pladsen og fortalte og Zakæus. Orla Villekjær dramatiserede Zakæus’ møde med Jesus og i mangel på et morbærfingentræ kravlede Orla højt op – iført præstekjole – på en trappestige til mange tilhøreres begejstring.

Tirsdag aften var Viggo Iversen, medlem af Iversen Band, i teltet. Han sang gamle kendte sange, men også nye sange som han selv havde skrevet.

Programmet bød på mange andre talere, aktiviteter og samlinger. Og alle bidrog til at Bibelcampingen – med hjerte, mund og hænder – igen i år blev noget særligt.

Pressen var også forbi Haderup i år.

 

>>Se artiklen i Kristeligt Dagblad

>>Se artiklen i Vinderup Avis