En af måderne du kan støtte Kristelig Handicapforening på, er ved at oprette et testamente. Hvis du vælger at indsætte Kristelig Handicapforening som arving, går hele beløbet ubeskåret til foreningen, da vi er fritaget for arveafgift.

Når du opretter et testamente, bestemmer du selv, om  Kristelig Handicapforening skal arve et fast beløb, en procentdel eller hele formuen. Det er muligt, at fordele sin arv imellem livsarvinger – eller andre arvinger – og foreninger som Kristelig Handicapforening.

Hvis man ikke opretter et testamente, fordeles efterladte værdier efter arveloven. Har man ingen arvinger, går arven videre til staten, medmindre der er skrevet testamente. Ægtefælle eller registreret partner, børn, adoptivbørn, børnebørn eller oldebørn (livsarvinger), regnes for tvangsarvinger. Det vil sige, at de som udgangspunkt skal arve 25 procent af en eventuel formue. Resten kan man selv bestemme over i et testamente.

Gratis hjælp

Hvis du overvejer at oprette et testamente og betænke Kristelig Handicapforening heri, er der gratis hjælp at hente hos virksomheden »Dokument 24, som vi samarbejder med. Se hvordan »HER