“Jeg er kærlighed”

Kristelig Handicapforening har sin egen sang, og den er vi rigtig glade for, da den på fineste vis formidler vores kerneord: Elsket og Værdifuld. Thomas Kallehave Kristensen har skrevet og komponeret sangen, og Anita Koldtoft har lavet smuk grafik til. Vi håber, sangen vil nå bredt ud – brug den!

Hør og se sangen på YouTube

Download sangteksten »klik her
Download sangteksten med noder  »klik her

 

Vi er så begejstrede for sangen og grafikken, at vi har lavet en andagtssamling, der knytter sig til sangen og grafikken.

Andagtssamlingen består af 19 andagter skrevet af forskellige mennesker med tilknytning til Kristelig Handicapforening.

Billederne fra sangen, som bruges i andagtssamlingen, kan du downloade som pdf-fil »klik her

 

Hvordan sangen blev vores:

En søndag sad jeg til en gudstjeneste og lyttede til en smuk sang, som blev opført af organist Thomas Kallehave Kristensen i forbindelse med en dåb. Den smukke melodi og den enkle tekst om Guds kærlige omsorg for barnet rørte mig. Derfor tog jeg initiativ til at få sangen spillet ind.

Siden er sangen blevet smukt illustreret af Anita Koldtoft, som har brugt kunstig intelligens til at skabe nogle smukke billeder til hver strofe. Tekst og billeder formidler tilsammen et højt menneskesyn og en tro på, at Guds kærlighed er nåderig og stor under alle livets forhold.

Nu er sangen også omsat til et andagtsmateriale, som i et enkelt og ligefremt sprog formidler tanker om den kærlighed, som er ægte, ren og sand.

Thomas Bjerg Mikkelsen, formand for Kristelig Handicapforening