Juli 2021

“Med hjerte, mund og hænder” i nye rammer

God stemning og påskønnelse af nye muligheder på dette års “Med hjerte, mund og hænder”

Sidste år blev bibelcampingen “Med hjerte, mund og hænder” aflyst på grund af covid 19 – som så meget andet. Det blev også besluttet, at bibelcampingen, der indtil nu er blevet afviklet på Haderup Camping, skulle flytte til Mørkholt Strand Camping.

Denne sommer var det derfor med et års pause og en flytning i bagagen, at teltdøren i uge 30, d.24-29. juli, blev lynet op til fem dage med campinghygge og teltmøder. Desto større var forventningerne – til at se hinanden igen og til de nye rammer, fortæller landsleder, Tove Søgaard:

“Deltagerne havde glædet sig til samværet, og gensynsglæden var stor. Der var simpelthen så god stemning. Man var også nysgerrig på de muligheder, som Mørkholt Strand Camping byder på. Stranden, skoven, minigolf, pool og kiosk blev udnyttet til fulde. Desuden nød mange at have base i hytterne i stedet for en campingvogn. Det fungerede rigtig godt.”

Flot fremmøde i teltet

På programmet var møder og bibeltimer med forkyndelse til alle sanser – blandt andet med trylleri, og mandag aften leverede Iversen Band et brag af en syng-med-koncert. Flere af møderne i teltet blev besøgt af andre camping-gæster på Mørkholt Strand Camping, fortæller konsulent i DFS, Hanne Pedersen:

“Til gudstjenesten søndag var vi 160, som deltog, og koncerten med Iversen Band trak 225 til. Det er flere end vi plejer, og blandt gæsterne var flere, som ikke var taget på “Med hjerte, mund og hænder”, men som bare havde lyst til at være med. De var selvfølgelig hjerteligt velkomne,” understreger Hanne Pedersen.

Hun lægger også vægt på, at der stadig var stor lyst til at dele liv til “åben mikrofon”, og at der blev bakket op om det nye faste formiddags-program i form af en kort andagt med sang.

“Vi havde en skøn bibelcamping på Mørkholt og glæder os til næste år. Så sæt kryds i sommerferien 2022 allerede nu!” lyder opfordringen.

“Med hjerte, mund og hænder” afholdes af DFS, Indre Mission og Kristelig Handicapforening. I 2022 afholdes bibelcampingen d.23-28. juli.

 

Indtryk fra “Med hjerte, mund og hænder” 2021: