August 2023

Med hjerte, mund og hænder 2023

Bibelcampingen Med hjerte, mund og hænder 2023 blev igen i år afholdt på Mørkholt Strand Camping.  Forventningerne til ugen var store, og flere gik omkring på pladsen og kiggede spændt efter, om venner fra sidste år ville komme. Mange forventninger blev indfriet, og gensynsglæden var stor. Forventninger om at møde venner, forventninger om at høre musik, forkyndelse og aktiviteter, som vi kendte fra tidligere, blev også indfriet.

Af Tove Søgaard, Landsleder i Kristelig Handicapforening.

Fællesskabet om Biblens budskab og med hinanden er værdifuld. Det oplevede vi ved hygge i forteltene og i hytterne, ved ture til vandet og tid til is og fællesspisning i Mørkholts café.

Som noget nyt i år var der en gospelworkshop for deltagere i alle aldre, som medvirkede ved onsdagens aftens arrangement, og som landsleder i IM-Musik Linda Kofoed Iversen stod for. Linda oplevede selv, at det var fantastisk at være med og være en del af fællesskabet, hvor der var et særligt nærvær blandt deltagerne.

Der var både kendte og nye talere, og alle gav hver deres bidrag til, at evangeliet om Jesus blev delt.

Hver dag begyndte med en kort morgenandagt, og derefter var der gode muligheder for kreativitet, spil, besøg i poolen – ja, næsten lige, hvad den enkelte havde lyst til.

Om eftermiddagen var der møde med forkyndelse, og efter aftensmaden – som man kunne lave selv eller købe i cafeteriet – mødtes vi igen for at være sammen om ord fra Biblen fortalt af en tryllekunstner, en multikunstner eller gennem musik. Alt i alt Guds ord på mange måder. Budskabet om at vi er elskede af og utrolig værdifulde for Gud, og at Han ønsker at give os sin overstrømmende kærlighed gennem Jesus, var helt centralt i det, vi var sammen om.

Stor tak til alle der var med til at gøre Med Hjerte, Mund og Hænder 2023 til en helt igennem god oplevelse. Vi glæder os allerede til uge 31 i 2024.

Foto: Tove Søgaard