Menneskesyn, etik og faglighed

På temadagen vil vi arbejde med sammenhæng mellem Kristelig Handicaps værdier ind i den konkrete hverdag, hvor vi ikke altid er enige om, hvorledes værdierne skal komme til udtryk. Det kan nogle gange skabe spændinger, hvor det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, når vi ser en kollega sige eller gøre noget, som vi ikke synes er i orden. Og man kan spørge, om det er særligt udfordrende at tage fat på denne situation i en kristen sammenhæng?

Dagen vil være en mulighed for at arbejde med jeres konkrete hverdag – det vil være et pusterum, hvor I får mulighed for at reflektere og snakke sammen om fælles udfordringer.

Dagen bygges op over fire elementer:

Formiddag:

En introduktion til sammenhæng mellem menneskesyn, etik og faglighed, incl. en forståelse af forråelsesbegrebet.

Hvor ser de konkrete udfordringer ud i jeres hverdag, som knytter an til menneskesyn, etik og faglighed  i vores hverdag?

Eftermiddag:

Vi vil arbejde konkret med spørgsmålet ”Hvordan kan jeg handle på en respektfuld måde, når jeg oplever en kollega siger eller gør noget, som jeg ikke synes er i orden?”

Vi vil sammen afprøve metoden ”Ståsted” på individniveau og metoden ”MEF-dialog” på gruppeniveau. Derefter drøftelse og opsamling.

Anika Follmann Kammadanam og Conny Hjelm vil stå for oplæg, dialog og afprøvning af metoder.

Tilmeld dig her

 

Vejledning til nyt tilmeldingsmodul

Vi har fået et nyt tilmeldings- og betalingsmodul på hjemmesiden.

Når du skal tilmelde flere deltagere, indtaster du navn for hver enkelt. Fra 2. deltager skal du huske at ’Gem deltager’

Når du har indtastet navn for alle deltagere/ledsagere klikker du på ’fortsæt’ og kommer til en ny side, hvor du for hver enkelt kan taste ind, om der gives tilladelse til foto, om der er bemærkninger (fx om allergi).

Ønsker du at betale via faktura, indtast da rabatkoden: FAKTURA, og klik på ’Til betaling’

 


Dato: d. 18. april 2024 kl. 9.30-15.00

Conny Hjelm
Anika Follmann

Sted: Aarhus – Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus N. Auditorie 3+4

Pris: 850,- for medlemmer og 1.350,- for ikke-medlemmer.

Underviser: Conny Hjelm og Anika Follmann Kammadanam

Tilmeldingsfrist: d. 1. april 2023