Opstart: Forældrenetværk: Autisme og Tro (ØST)

Lørdag d.5. september sker det: Forældrenetværk: Autisme og Tro (ØST) slår dørene op til første netværkssamling. 

Vi glæder os utrolig meget til at hilse på alle nye netværksdeltagere i det østdanske!

»Se/download programmet her

Netværket er som sin vestdanske pendant (se længere ned på siden) et tilbud til alle forældre, der har et eller flere børn med autisme. Et tilbud om fagligt såvel som forkyndende input samt givende samvær med ligestillede.

Dagens oplægsholder bliver psykolog Kirsten Callesen, som har beskæftiget sig med unge og autisme i mange år og står bag Psykologisk Ressour Center i København. Hun vil taler under overskriften “Børn med autisme – behov, forventninger og livet som kristen familie”.

»Læs om og hør foredrag med psykolog Kirsten Callesen

Derudover bliver der tid til at finde sammen i mindre netværksgrupper med forældre. Forældre-mentor Dorthe Stieper vil facilitere opstarten af netværksgrupper.

»Læs Dorthe Stiepers historie 

 

Dato: d. 5. september 2020

Tid: kl. 9.30 – ca. 15.30

Sted: Et sted i København – nærmere info følger, så snart vi er klar.

Pris: Medlemmer: 200 kr. Ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding og betaling: I formularen til venstre på siden. Inden fredag d.28. august.

 


Søsternetværk i vest

Ligesom sit søsternetværk i det vestlige Danmark skal Forældrenetværk: Autisme og Tro (ØST) være et forum for forældre til børn med en diagnose inden for autismespektret. Vi håber, at det må blive til lige så stor glæde og gavn!

Vest-netværket blev startet op i efteråret 2018 og har indtil videre haft tre samlinger med omkring 60 deltagere. På netværkets liste over deltagere findes cirka 100 navne, og mange af dem er med i mindre netværksgrupper med 12-16 medlemmer, hvor man kan sparre og udveksle erfaringer i en mere overskuelig sammenhæng.

»Læs om Forældrenetværk: Autisme og Tro (VEST)

En del af Forældrenetværk: Autisme og Tro (VEST + ØST) er også facebookgruppen “Forældrenetværk: autisme og tro” introduceret som en fælles platform for sparring, erfaringsdeling og fællesskab. Her er alle forældre i målgruppen velkomne.

Er du forælder til et barn med en autismediagnose, og vil du gerne høre mere, eller kunne du tænke dig, at blive en del af et lille netværk, så giv os et kald på tlf. 87 41 01 38 eller send en mail til info@k-h.dk.