(Virtuelt indhold) Forældrenetværk: Autisme og Tro (Vest)

Mindre netværkssamlinger i stedet for (lørdag d.21. november – eller hvornår det passer)

Efter en aflyst netværkssamling i Forældrenetværk: Autisme og Tro (Vest) i foråret, var håbet, at samle alle deltagere her i efteråret! Datoen blev sat til d.21. november, og programmet lagt – som man har kunnet se her på siden. Alle som tidligere har deltaget i en netværkssamling i Aarhus har desuden fået en invitation pr. mail (og vil også blive informeret om de ændrede planer pr. mail).

Men med de seneste corona-restriktioner må vi desværre sande, at det ikke vil være forsvarligt at afholde en fysisk samling. Derfor vil vi i stedet opfordre til, at de mindre netværksgrupper samles – i fysiske rammer (måske kræver det en opdeling internt i grupperne) eller online via en digital mødeplatform.

Fra Kristelig Handicapforenings side vil der blive lagt et video-oplæg ud – som vi i øjeblikket arbejder med.

Alle netværksdeltagere vil få en mail med links til video sammen med en opfordring til at mødes og dele liv… Det trænger vi til i denne “hver-for-sig-tid” 😷🧡.

 

Dato: d.21. november 2020 (eller hvornår det passer)

Tid: kl.9.30 – ca. 16.00 (eller hvornår det passer)

Sted: På din egen skærm…

 

 

OBS!

Nyt Forældrenetværk: Autisme og Tro (Øst) – for alle i Østdanmark.

Måske kender du en eller et par forældre, der skal vide det?

Netværkets deltagere mødtes første gang d.5. september 2020, og de mindre netværksgrupper, som blev dannet på dagen, mødes igen i november. Så snart der er fundet en dato for netværkets anden samling i foråret, meldes den ud her på siden.  

»Læs om opstarten her