Leder- og bestyrelseskonference

Lørdag d.2 november inviterer Kristelig Handicapforening  til leder- og bestyrelseskonference på Børkop Højskole.

Dagens oplægsholder er Anni Sørensen, formand for landsforeningen LEV. Hun vil fortælle om foreningens aktuelle mærkesager – blandt andet arbejdet for at forholdene for mennesker med udviklingshandicap ikke nedprioriteres i den kommende finanslov og i regeringens økonomiaftaler med kommuner og regioner.

Anni Sørensen

“Medierne er i denne tid fulde af beretninger om alarmerende levevilkår for mennesker med udviklingshandicap, om mangelfuld økonomi, manglede faglighed, manglende retssikkerhed, kommunale tilfældigheder og en dyb tillidskrise mellem borgere og ”system”.
I LEV forsøger vi at fortælle om de meget bekymrende tilstande, og samtidig peger vi på flere forskellige løsninger (…) Vi er i dialog med Socialminister Astrid Krag og andre centrale aktører, så vi sammen kan finde nye og bedre måder at organisere og finansiere området og herved skabe kvalitet og bedre levevilkår,” skriver i Anni Sørensen blandet andet i et aktuelt nyhedsbrev.

»Se Anni Sørensen i Debatten på DR2

Anni Sørensen vil også komme ind på, hvordan Kristelig Handicapforening og LEV kan supplere og hjælpe hinanden som organisationer, der på mange områder deler målsætninger.

Udover oplægget vil dagen byde på masser af lejlighed til at sparre og netværke med bestyrelsesmedlemmer og ledere fra andre KH-bofællesskaber.

Kristelig Handicapforenings årlige leder- og bestyrelseskonference er en enestående mulighed for at møde kolleger fra nær og fjern. 

 

Konferencen er for alle KH-bofællesskabers ledere og bestyrelsesmedlemmer.

Tid: 2. november, kl. 9.30 – 15.30

Sted: Børkop Højskole, Peder Breths Vej 1, 7800 Børkop.

Tilmeldingsfrist: Torsdag d.24. oktober (tilmeld dig i formularen til venstre på siden)

Pris: Konferencen er gratis.