Frøfestival i det fri 🐸☁️☀️ (Sjælland)

 

 

 

 

Frøfestival bliver i år to endags-events med underholdning, musik og forkyndelse.

Efter en lang corona-nedlukning, hvor vi er kommet helt ud af vane med at ses i virkeligheden, og hvor det ikke er sikkert, at hele den danske befolkning er vaccineret i september, er det besluttet at en traditionel frøfestival med to overnatninger og en stimmel af dejlige mennesker (som vi jo plejer at nyde) ikke vil være forsvarligt.

Men vi trænger til et arrangement med masser af hygge og fællesskab at glæde os til! Derfor lyder invitationen i år i stedet på to udendørs festival-events –  ét i østdanmark og ét i vestdanmark og .

Lørdag d.4 september er der Frøfestival i det Fri på Elmevej 4B 4293 Dianalund (Bofællesskabet Elmebo)

Lørdag d.18. september er der Frøfestival i Fri på pladsen i Jens Jensens Anlæg ,Jens Jensens Vej 2, 7540 Haderup (Haderup Camping)

Programmet kommer cirka til at vare fra klokken 10 til 15 og vil byde på underholdning, musik og forkyndelse. Vi glæder os allerede rigtig rigtig meget!

Så snart de nærmere detaljer er på plads, lægger vi et program med al nødvendig information her på hjemmesiden, men sæt allerede kryds i kalenderen nu 🥳🐸

 

 

Frøfestival – hvad er det?

Frøfestival er en musikfestival for mennesker med handicap. Der er plads til masser af sjov og alvor i et favnende fællesskab, og weekenden rummer både fest, dans og store grin ligesom andagter, bøn og lovsang også er bærende elementer gennem hele weekenden.

Frøfestival afholdes i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Alle skolens elever rykker ud af deres værelser og sover i klasselokaler. Ind på værelserne rykker alle deltagerne – og nogle deltagere medbringer også egen campingvogn.

Frøfestival er åben for alle! Mange af deltagerne på Frøfestival bor på Kristelig Handicapforenings bofællesskaber, men det er slet ikke et krav. Tværtimod. Frøfestival er åben for alle!

»Frøfestival 2019: Læs og se billeder…