Oktober 2023

Frøfestival 2023

Frøfestival for 20. gang!

Om bord på Noas Ark fik vi fejret Frøfestivals 20 års jubilæum med sang og musik, fællesskab og nærvær.

I selskab med både løve, giraf, pandaer og mange flere dyr, fik vi udfoldet fortællingen om Noas Ark i weekenden d. 6.-8. oktober, hvor Kristelig Handicapforening i samarbejde med Frøstruphave Efterskole afholdte Frøfestival for 20. gang.

Weekendens højdepunkter var helt sikkert gospelkoncerten med Rune Herholdt fredag aften og jubilæumskoncerten med Jens Green lørdag formiddag. Begge herrer formåede sammen med deres kompetente musikere at skabe både fest og nærvær på en helt særlig måde både for og sammen med publikum.

Hele weekenden summede det af liv og god stemning på efterskolen. Imellem de mange programpunkter var der tid til nærvær og snak ved måltiderne og et spil æsel i caféen. Efterskoleeleverne bød op til dans til talentshow både fredag og lørdag aften, hvor deltagerne fik vist alle deres mange talenter. Sikke et show både fredag og lørdag!

Lørdag eftermiddag bød på forskellige workshops, hvor der både blev lavet regnbuer i kreaværkstedet, øvet et dramastykke om Noas Ark, hørt Bibelfortællingen til Godly Play, spist vafler i caféen, og de friske blev rusket godt igennem af vinden ved Vesterhavet.

Tradionen tro sluttede Frøfestival af med gudstjeneste søndag formiddag, hvor fortællingen om Noas Ark blev levendegjort med både uvejr og mørke under presseninger og en levende due, som dog ikke ville flyve ud og finde en olivengren, men blev inde til gudstjeneste med alle deltagerne 😊

TAK for en fantastisk Frøfestival igen i år og for de sidste 20!