Forældrenetværk: Autisme og Tro  (OBS! Nu både i Vest og Østdanmark 😃💥)

Har du et barn med en diagnose inden for autismespektret, så er Forældrenetværk: Autisme og Tro måske noget for dig.

Autisme og Tro er en del af Kristelig Handicapforening. Tilbuddet er under udvikling og de sidste 5 år har Forældrenetværk / Autisme og Tro har arrangeret temadage 2 gange om året. 2 gange i Vest (Aarhus/silkeborg) og 2 gange i  Øst (København) Netværkene er målrettet forældre til børn og unge med en autismespektrum forstyrrelse. Deltagerne har ligeledes mulighed for at være inddelt i netværksgruppe, som på eget initiativ mødes mellem temadagene. Formålet med temadagene er at bringe både viden og inspiration til deltagerne, og i netværksgrupperne deles liv, glæder og udfordringer med hinanden.

Der er også mulighed for at være med i en Facebook-gruppe, hvor der deles erfaringer og gives sparring. https://www.facebook.com/groups/729072477440566

I Kristelig Handicapforening regi er der også nedsat en arbejdsgruppe som har til formål at inspirere og udvikle Autisme og Tro. Det være sig i forhold til forkyndelse og nye tiltag inden for området.

For begge netværk gælder…

  • De er tænkt som fællesskaber, hvor man kan udveksle erfaringer, møde ligestillede og på de to årlige samlinger få inspirerende input af faglig og/eller forkyndende art.
  • De fleste forældre er desuden medlem i en mindre gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden bedre at kende – mødes i hjemmene, tage på udflugt eller andet.
  • Alle er velkomne i Facebookgruppen: Forældre-netværk: autisme og tro. Søg på denne titel ordret, og hjælp eventuelt Facebook                med at præcisere din søgning til “grupper”, så skulle den være til at finde.

Er du forælder til et barn med en autismediagnose, og vil du gerne høre mere, eller kunne du tænke dig, at blive en del af et lille netværk, så giv os et kald på tlf. 87 41 01 38 eller send en mail til info@k-h.dk. Har du idéer eller ønsker til styregrupperne kontakt da Tove Søgaard på tove(at)k-h.d eller tlf. 30 66 40 84.

Datoer for netværks-samlinger sættes i kalenderen så snart de er fastlagt.

»Læs artiklen “Netværksgruppen gjorde en kæmpe forskel”

»Læs om opstarten af Forældrenetværk Øst

»Mere under tema “Autisme”