Forældrenetværk: Autisme og Tro  (OBS! Nu både i Vest og Østdanmark 😃💥)

Har du et barn med en diagnose inden for autismespektret, så er Forældrenetværk: Autisme og Tro måske noget for dig.

Forældrenetværk: Autisme og Tro (Vest) blev startet op i et samarbejde mellem Kristelig Handicapforening og to forældrepar: Mirjam og Daniel Kristiansen samt Helle og Klaus Hebsgaard. Sammen med landsleder i Kristelig Handicapforening, Tove Søgaard, udgør de styregruppen bag netværket. Netværket mødtes første gang i september 2018 og har herefter holdt samling to gange årligt i Aarhus.

To år senere, i september 2020, åbnede Kristelig Handicapforening i samarbejde med forældrementor, Dorthe Stieper, dørene til den østdanske pendant Forældrenetværk: Autisme og Tro (Øst). Netværket mødes i Værløse.

For begge netværk gælder…

  • De er tænkt som fællesskaber, hvor man kan udveksle erfaringer, møde ligestillede og på de to årlige samlinger få inspirerende input af faglig og/eller forkyndende art.
  • De fleste forældre er desuden medlem i en mindre gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden bedre at kende – mødes i hjemmene, tage på udflugt eller andet.
  • Alle er velkomne i Facebookgruppen: Forældre-netværk: autisme og tro. Søg på denne titel ordret, og hjælp eventuelt Facebook                med at præcisere din søgning til “grupper”, så skulle den være til at finde.

Er du forælder til et barn med en autismediagnose, og vil du gerne høre mere, eller kunne du tænke dig, at blive en del af et lille netværk, så giv os et kald på tlf. 87 41 01 38 eller send en mail til info@k-h.dk. Har du idéer eller ønsker til styregrupperne kontakt da Tove Søgaard på tove(at)k-h.d eller tlf. 30 66 40 84.

Datoer for netværks-samlinger sættes i kalenderen så snart de er fastlagt.

»Læs artiklen “Netværksgruppen gjorde en kæmpe forskel”

»Læs om opstarten af Forældrenetværk Øst

»Mere under tema “Autisme”