Marts 2019

Aktiv netværks-samling

Lørdag den 23. marts summede Torvet i Aarhus (hjemsted for Kristelig Handicapforenings landskontor) af liv og engagement.

Af Christina Brorson

Cirka 60 deltog til netværks-samlingen d.23.marts

65 deltog i anden samling i ”Forældrenetværk – Autisme og Tro”, som både bød på input fra forfatter, foredragsholder og forældrementor, Dorthe Stieper, familiehistorier fra tre ægtepar i netværket og sidst men ikke mindst god tid til snak og sparring i de mindre netværksgrupper.

Hør Dorthe Stiepers foredrag “Hvor er Gud, når livet gør ondt” her »Del 1 »Del 2

»Læs artikel om foredragsholder Dorthe Stieper

Det store fremmøde og viljen til at bidrage og deltage – også i de mindre netværksgrupper, bekræfter landsleder Tove Søgaard i at et netværk for forældre til børn med autismediagnoser giver god mening.

”Vi glæder os over at kunne invitere til målrettede netværkssamlinger to gange om året, men fornemmer også, at deltagerne har noget af hinanden i mellemtiden. At mærke og møde ligestillede har stor værdi, netop derfor glæder vi os over Forældrenetværk: Autisme og Tro og ser frem til både at arrangere flere store samlinger, men også til at understøtte tiltag og initiativer, der kommer fra medlemmerne selv, ” siger Tove Søgaard.

»Læs mere om netværket, og hvordan man bliver en del af det