Maj 2019

Arbejdsglæde – både bag skærm og blandt mennesker

Hanne Damtoft Sangill er ny på posten som Kristelig Handicapforenings event- og sekretariatskoordinator, hvor hun vikarierer for Anne Jerup. Erfaring fra lignende arbejde i Danske Diakonhjem har klædt hende godt på til stillingen.

Af Christina Brorson

Hanne Damtoft Sangill

Hanne Damtoft Sangill vil det næste års tid udfylde rollen som landskontorets event- og sekretariatskoordinator i et barselsvikariat for Anne Jerup. Hun har de seneste år arbejdet for Danske Diakonhjem i tre tidsbegrænsende stillinger og her haft mange af de samme opgaver, som hun skal løse for Kristelig Handicapforening.

Det var Kristelig Handicapforenings grundlæggende værdier, der gjorde stillingsopslaget interessant, fortæller Hanne Sangill.

”Jeg ved af erfaring, at det er dejligt at kunne tage hele sig selv med på arbejde – også sin kristne tro. Det har jeg kunnet før, og det glæder jeg mig meget til at kunne igen,” forklarer hun.

Event og hjemmeside-landing

Hanne Damtoft Sangill er uddannet cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og har i sit arbejde for Danske Diakonhjem blandt andet planlagt og koordineret kurser og temadage og stået for udvikling og implementering af organisationens ny hjemmeside. Hun glæder sig til at bruge erfaringerne herfra til at sætte spændende og inspirerende arrangementer i søen for Kristelig Handicapforening og lande foreningens nye hjemmeside – det hele med godt humør.

”Jeg håber, at jeg i alle opgaver kan bidrage med smil og positivitet – så glider det hele lettere. Jeg nyder at arbejde bag skærmen med forarbejde, koordinering og kommunikation. Jeg nyder også at være på, når alt løber af stablen, og det hele forhåbentligt spiller. At møde mennesker giver mig energi,” fortæller Hanne Damtoft Sangill.

Et match

Landsleder, Tove Søgaard glæder sig over ansættelsen af Hanne og er sikker på, at Kristelig Handicapforening det næste års tid vil nyde godt af hendes indsats.

”Med ansættelsen af Hanne har vi fået et godt match både i forhold til tro, værdier og kompetence. Det er vigtigt for opgaveløsningen i Kristelig Handicapforening, og det er vigtigt for samarbejdet på landskontoret. Vi glæder os til samarbejdet – til at præsentere nye initiativer og fortsætte varetagelsen af igangværende projekter samt den daglige drift,” lyder forventningen.

Privat bor Hanne Damtoft Sangill i Silkeborg med sin mand, Morten, som er IT-udvikler hos Bank Data, og som hun i februar 2019 kunne holde kobberbryllup med. Sammen har de Julie på 8, Rasmus på 6 og Johannes på 3 år. I fritiden er hele familien aktiv i Silkeborg Indre Mission. Derudover står den for Hannes vedkommende på havearbejde, hækletøj og løbeture, når tiden er til det.